Acasă, Oameni din Strășeni

(VIDEO) Acasă la Pavel Filip. ”El era mai deosebit la noi. Era cuminte, liniștit, mereu avea idei” Ce spun surorile premierului despre copilăria acestuia

 

Este serios și calculat. Muncește câte 14 ore pe zi. Discută lejer cu oficiali europeni, ambasadori,  pensionari sau tineri. Conduce Guvernul. Are 2 băieți și un nepoțel. 7 zile din 7, 24 de ore din 24, Pavel Filip este prim-ministru.

L-am prins într-o zi la Pănășești și l-am provocat pe prim-ministrul Pavel Filip să ne arate unde a crescut și s-a format copilul, tânărul, omul Pavel Filip. Ne-a primit cu drag acasă, acolo unde și-a petrecut copilăria. Ne-a povestit despre șotii și năzbâtii, despre părinți, despre anii de școală și studenție, dar și despre familie, despre valori, despre Pănășeștiul de care este mândru.

Cum e să crești într-o familie cu 7 copii, cum e corect că inviți vecinii în ospeție la Pănășești, prin ce metode se demonstrează teorema lui Pitagora, cum era premierul când era în clasa a 7-a, dar și secrete despre șotiile pe care le făcea, aflăm chiar de la Pavel Filip și surorile sale.

Cine credeți că va câștiga alegerile din 24 februarie la Strășeni?
2696 voturi · 2696 răspunsuri