Acasă, Oameni din Strășeni, Știri locale, Toate știrile

Sănătate! La mulți ani! Și mai puțintei dușmani! Este urarea cântată pentru Pavel Filip de către o locuitoare din Voinova (VIDEO)

Hramul în satul Voinova

Am revenit astăzi la 𝐕𝐨𝐢𝐧𝐨𝐯𝐚, ”sat inteligent din Codrii Moldovei”, care își serbează hramul!Am fost întâmpinat cu un cântec deosebit și urări frumoase de la dna Maria!🙂Am înțeles că la Voinova sunt nu doar oameni gospodari și harnici, ci și foarte talentați! În doar câteva luni Voinova a reușit deja mai multe proiecte importante, pentru care recent am alocat bani:✅Reparația Oficiului Medicilor de Familie – 700 mii lei✅Finalizarea reparației Casei de Cultură – 160 mii lei✅Iluminatul stradal – 560 mii leiUrmează:🔵Extinderea proiectului de gazificare – 800 mii lei🔵Reparația drumurilor – 1,9 mln leiAșa cum cântă dna Maria:”Să ne dea Domnul sănătateSă le-ndeplinim pe toate!” 😁

Опубликовано Pavel Filip pentru Strășeni Среда, 22 мая 2019 г.

Premierul Pavel Filip a avut parte de o surpriză plăcută în satul Voinova, raionul Strășeni, unde a fost serbat hramul. O doamnă a insistat să-i ureze sănătate și nu în mod obișnuit, dar sub formă de cântec. Premierul, care este și deputat ales pe Circumscripția Strășeni, a apreciat gestul. “Am fost întâmpinat cu un cântec deosebit și urări frumoase de la dna Maria! Am înțeles că la Voinova sunt nu doar oameni gospodari și harnici, ci și foarte talentați! În doar câteva luni Voinova a reușit deja mai multe proiecte importante, pentru care am alocat bani”, a scris ulterior Pavel Filip pe o rețea de socializare.

De la începutul acestui an, în Voinova au fost realizate proiecte în sumă de peste 1,4 milioane de lei:

  • Reparația Oficiului Medicilor de Familie – 700 mii lei;
  • Finalizarea reparației Casei de Cultură – 160 mii lei;
  • Iluminatul stradal – 560 mii lei.

Iar până la finele anului urmează să mai fie cheltuiți aproape trei milioane de lei pentru dezvoltarea infrastructurii, bani alocați de Guvern:

  • Extinderea proiectului de gazificare – 800 mii lei;
  • Reparația drumurilor – 1,9 mil. lei.

“Așa cum cântă dna Maria: – Să ne dea Domnul sănătate/Să le-ndeplinim pe toate!”, se mai spune în mesajul premierului Filip.

 

 

Cine credeți că va câștiga alegerile din 24 februarie la Strășeni?
2696 voturi · 2696 răspunsuri