Acasă, Știri locale, Toate știrile

Pavel Filip pune piciorul în prag: Reparația drumului Chișinău-Ungheni să fie încheiată în termen (VIDEO)

În inspecție la drumul Chișinău-Ungheni

Dragi strășeneni,Am dat termen 2 zile Ministerului Economiei și Administrației de Stat a Drumurilor, să discute cu firma care face lucrările pe traseul Chișinău-Ungheni (care trece și prin Strășeni), să ia o decizie și să spună deschis dacă porțiunea va fi finalizată în termen. Știu că nu vă interesează motivele pentru care lucrările întârzie, nu vă interesează că această firmă plătește deja penalități de 360 mii euro, știu că vreți un drum de calitate. Avem o responsabilitate în fața Dvs.Dacă această companie nu își poate onora obligațiile, noi vom găsi soluții. Cu sau fără ei, drumul va fi reparat.

Опубликовано Pavel Filip pentru Strășeni Вторник, 28 мая 2019 г.

Premierul Pavel Filip a spus că nu va mai tolera tărăgănarea lucrărilor de reconstrucție a drumului de importanță națională Chișinău-Ungheni, care traversează municipiul Strășeni, dar și mai multe localități din raion.

În timpul unei vizite la șantier, Filip a spus că ceea ce face compania responsabilă de efectuarea lucrărilor poate fi calificat drept “bătaie de joc de oameni” și acest lucru nu trebuie acceptat.

“ Am dat termen 2 zile Ministerului Economiei și Administrației de Stat a Drumurilor, să discute cu firma care face lucrările pe traseul Chișinău-Ungheni, să ia o decizie și să spună deschis dacă porțiunea va fi finalizată în termen.
Știu că nu vă interesează motivele pentru care lucrările întârzie, nu vă interesează că această firmă plătește deja penalități de 360 mii euro, știu că vreți un drum de calitate. Avem o responsabilitate în fața Dvs. Dacă această companie nu își poate onora obligațiile, noi vom găsi soluții. Cu sau fără ei, drumul va fi reparat.”, a scris pe o rețea de socializare Pavel Filip, deputat ales pe Circumscripția Strășeni.

 

Cine credeți că va câștiga alegerile din 24 februarie la Strășeni?
2696 voturi · 2696 răspunsuri