Acasă, Știri locale, Toate știrile

Noutate extraordinară pentru locuitorii din Strășeni: A fost instalat un nou pod pietonal (VIDEO)

Pasarela de la Strășeni a fost instalată

O veste bună pentru locuitorii municipiului Strășeni. Astăzi a fost instalată pasarela din oraș. Am inspectat lucrările acum o lună și am cerut responsabililor urgentarea acestora. Iată că imediat ce timpul a permis, muncitorii au montat-o. Mulțumesc celor care au muncit în ritm alert în ciuda frigului de afară. Lucrările au început încă în 2016 și pentru asta am alocat din buget 9 milioane de lei. Urmează alte 3 milioane anul acesta pentru finalizarea lucrărilor. Sper că oamenii se simt mai în siguranță, #AcasaLaStraseni.

Опубликовано Pavel Filip pentru Strășeni Пятница, 15 февраля 2019 г.

Visul de mai mulți ani al locuitorilor orașului Strășeni a devenit realitate. Un nou pod pietonal peste calea ferată a fost instalat, vineri, 15 februarie. Proiectul a fost realizat cu suportul financiar al Guvernului și cu implicarea nemijlocită a premierului Pavel Filip.

“O veste bună pentru locuitorii municipiului Strășeni. A fost instalată pasarela din oraș. Am inspectat lucrările acum o lună și am cerut responsabililor urgentarea acestora. Iată că imediat ce timpul a permis, muncitorii au montat-o. Mulțumesc celor care au muncit în ritm alert în ciuda frigului de afară. Lucrările au început încă în 2016 și pentru asta am alocat din buget 9 milioane de lei. Urmează alte 3 milioane anul acesta pentru finalizarea lucrărilor. Sper că oamenii se simt mai în siguranță, #AcasaLaStraseni”, afirmă Pavel Filip într-o postare pe Facebook.

Noua cale de acces este foarte importantă pentru locuitorii orașului Strășeni, deoarece vechiul pod era într-o stare avansată de degradare. Prin urmare, oamenii sunt nevoiți să înconjoare această zonă sau să treacă peste calea ferată, punându-și, astfel, viața în pericol.

Cine credeți că va câștiga alegerile din 24 februarie la Strășeni?
2696 voturi · 2696 răspunsuri