Acasă, Știri locale, Toate știrile

Începe modernizarea școlii sportive din Strășeni

Procesul de pregătire a documentației pentru modernizarea școlii sportive din orașul Strășeni este pe ultima sută de metri. Următorul pas este desfășurarea licitației și selectarea unei companii care să efectueze lucrările de construcție și de modernizare.

Președintele raionului Strășeni, Mihai Popa, a anunțat într-o postare pe rețelele de socializare că documentația tehnică și proiectul școlii au fost deja recepționate.

Anterior și Guvernul a alocat 7 milioane de lei pentru susținerea proiectului de modernizare. “Ca să avem un viitor prosper, dar și să putem ajunge din urmă țările Uniunii Europene după nivelul de dezvoltare, trebuie să investim în educație. Numai o națiune bine educată și instruită poate oferi soluții 

durabile de dezvoltare pe termen lung”, a declarat atunci premierul Pavel Filip, deputat ales pe Circumscripția Strășeni.

Valoarea totală a proiectului este de 25 milioane de lei.

Locuitorii municipiului Strășeni, dar și profesorii spun că modernizarea școlii este un proiect foarte important pentru comunitate, dar și pentru creșterea de noi campioni. Anterior, dinstraseni.md a realizat un reportaj video la subiect:

 

 

Cine credeți că va câștiga alegerile din 24 februarie la Strășeni?
2696 voturi · 2696 răspunsuri