Acasă, Știri locale, Toate știrile

Guvernul a început să achite ajutorul de Paști pentru pensionari. Pavel Filip: Ne dorim ca sărbătorile să aducă liniște și bucurii pentru toți

Începând de vineri, 12 aprilie, persoanele cu o pensie sau o alocație socială mai mică de 2000 de lei vor primi ajutorul de stat în mărime de 600 de lei. Banii sunt oferiți de Guvern cu ocazia sărbătorilor de Paști. În raionul Strășeni de acest ajutor vor beneficia aproape 17 mii de persoane. Potrivit premierului Pavel Filip, deputat ales pe circumscripția Strășeni, Guvernul a decis să acorde acest ajutor pentru că “avem mai mulți bani la buget, dar și pentru că pensiile încă sunt mici în țara noastră. Ne dorim ca sărbătorile să aducă liniște și bucurii pentru toți”, a menționat Filip.

Recent, în cadrul unei conferințe de presă, premierul Pavel Filip a anunțat că Guvernul intenționează să ofere statul permanent ajutoarelor de stat oferite cu ocazia sărbătorilor de Crăciun și de Paști. Așa încât persoanele cu o pensie mică să beneficieze în fiecare an de aceste ajutoare oferite în preajma marilor sărbători creștine.

În total, în țară, de ajutor de stat vor beneficia aproape 613 mii de persoane.

Cine credeți că va câștiga alegerile din 24 februarie la Strășeni?
2696 voturi · 2696 răspunsuri