Acasă, Știri locale, Toate știrile

Drum nou în satul Făgureni (VIDEO)

În mai multe localități din raionul Strășeni sunt efectuate lucrări de reparație a drumurilor în conformitate cu programul guvernamental “Drumuri Bune 2“. Și în satul Făgureni a fost reparat drumul ce duce spre cimitir. Locuitorii apreciază că drumul a fost reabilitat înainte de Paștele Blajini și că vor putea merge la mormintele rudelor pe un drum nou, pietruit.

Pentru efectuarea acestor lucrări, Guvernul a alocat 350 de mii de lei. În total, pentru reparația drumurilor din satul Făgureni a fost prevăzut un buget de peste 2,3 milioane de lei, parte a programului “Drumuri Bune 2” .

În sat a fost și premierul Pavel Filip, deputat ales pe circumscripția Strășeni, care a spus că Guvernul nu doar promite, dar face ceea ce spune: „Am promis că vom reabilita acest drum și ne ținem de cuvânt”. (Vezi video)

Inspectare drum Făgureni, mun. Străşeni

Drumul din Făgureni, mun.Strășeni, care duce spre cimitir, este în plină reparație. Am promis că îl vom reabilita și ne ținem de cuvânt. De Paștele Blajinilor, localnicii vor merge să-i pomenească pe cei trecuți în lumea celor drepți pe un drum nou. În acest an, pentru programul Drumuri Bune 2 în Strășeni am alocat de 4 ori mai mulți bani. Avem planuri frumoase, pe care le vom realiza împreună.#FapteNuVorbe #grijapentruoameni

Опубликовано Pavel Filip Четверг, 25 апреля 2019 г.

Cine credeți că va câștiga alegerile din 24 februarie la Strășeni?
2696 voturi · 2696 răspunsuri