Acasă, Știri locale, Toate știrile

De ce trebuie să țină cont tinerii pentru a avea succes? Vezi ce sfat le-a dat premierul Filip elevilor din Strășeni (VIDEO)

Gala Laureaților

Cea mai importantă competiție în viață este cu tine însuți. Atunci când reușești să fii azi mai bun decât ieri, iar mâine mai bun decât azi, atunci te poți considera un adevărat învingător. Felicitări tuturor olimpicilor de la Strășeni, copii remarcabili și adevarați învingători. 🙂

Опубликовано Pavel Filip pentru Strășeni Вторник, 28 мая 2019 г.

Cei mai buni elevi din raionul Strășeni au fost premiați în cadrul unei Gale a Laureaților, ce s-a desfășurat marți, 28 mai. În total, au fost remarcați 356 de copii care au participat la olimpiade și concursuri. La eveniment a fost prezent și premierul Pavel Filip, deputat ales pe Circumscripția Strășeni, care a oferit premii la 6 tineri care au ocupat locuri de frunte la olimpiadele republicane.

Premierul le-a dat elevilor și un sfat de care să țină cont pentru a reuși: “Cea mai importantă competiție în viață este cu tine însuți. Atunci când reușești să fii azi mai bun decât ieri, iar mâine mai bun decât azi, atunci te poți considera un adevărat învingător.”

Cine credeți că va câștiga alegerile din 24 februarie la Strășeni?
2696 voturi · 2696 răspunsuri