Acasă, Oameni din Strășeni, Știri locale, Toate știrile

Campioana Anastasia Nichita a primit actele de la noua ei locuință. Pavel Filip: Guvernul va susține în continuare performanța

Anastasia Nichita este proprietară cu acte în regulă a apartamentului oferit de Guvern. Luptătoarea a primit, miercuri, 3 aprilie, actele de la noua ei locuință. Anunțul a fost făcut de premierul Pavel Filip, deputat ales pentru Strășeni.

„De astăzi, proprietara de apartament cu acte în regulă. Nichita Anastasia a primit actele de la noua ei locuință. I-am spus Anastasiei acum 2 săptămâni, când i-am transmis cheile de la apartament, că Guvernul va susține în continuare performanța. Pentru că așa cum poartă faima unei țări un sportiv de performanță nu o face nimeni. Și sentimentul de mândrie pe care îl resimțim noi atunci când este arborat drapelul Republicii Moldova nu se compară cu nimic”, a scris Pavel Filip pe Facebook.

Luptătoarea Anastasia Nichita a primi din partea statului un apartament în Chişinău, pentru rezultatele remarcabile pe care le-a obținut la Campionate Mondiale și Europene. Decizia a fost luată de Guvern. La 20 de ani, Anastasia Nichita este considerată cea mai promiţătoare luptătoare din Republica Moldova. În luna martie, ea a cucerit aurul la Campionatele Europene de Tineret sub 23 de ani, de la Novi Sad, în Serbia. Anul trecut, Nichita a devenit campioană mondială la competiţia de lupte în stil liber din Slovacia. Anul trecut, în decembrie, Anastasia a fost premiată de Ministerul Educaţiei, Culturii şi Cercetării cu trofeul „Talentul anului 2018”.

Cine credeți că va câștiga alegerile din 24 februarie la Strășeni?
2696 voturi · 2696 răspunsuri