Acasă, Știri locale, Toate știrile

130 milioane de lei pentru reparația drumurilor în Strășeni, de 4 ori mai mult decât în 2018. Vezi câți bani vin în localitatea ta

130 de milioane de lei au fost alocați anul acesta pentru reparația drumurilor în raionul Strășeni. Premierul Pavel Filip, deputat ales pe circumscripția Strășeni, anunță că suma, care este de 4 ori mai mare decât anul trecut, a fost aprobată recent în ședință de Guvern.

100 de milioane de lei vor merge pentru reparația unor străzi din localitățile din raionul Strășeni. ”Totodată, lucrările de reparație a drumului Strășeni- Ghelăuza – Recea – Zubrești – Chirianca – Voinova vor costa 12 milioane de lei, iar 15 milioane de lei sunt alocați pentru drumul de acces către ZEL Strășeni. Tot anul acesta, se va lucra la reparația drumului Chișinău – Ungheni, din care 24 km trec prin raionul Strășeni”, anunță Pavel Filip pe pagina sa de Facebook.

 

Proaspătul deputat i-a îndemnat pe strășeneni să îi semnaleze probleme sau încălcări la executarea lucrărilor. ”Voi monitoriza cu atenție calitatea lucrărilor și vă îndemn să îmi semnalați eventuale nereguli. Țin minte că mulți dintre Dvs s-au uitat cu scepticism la noi în campanie electorală, dar iată că după alegeri, așa cum am promis, ne ținem de cuvânt. Banii au fost alocați, acum – la treabă!”, a scris acesta.

Reparația drumurilor este una dintre prioritățile anunțate de Pavel Filip în campanie electorală. Porțiunile de drum care urmează a fi reparate au fost convenite în urma consultărilor cu autoritățile locale, dar și cu locuitorii din Strășeni.

Cine credeți că va câștiga alegerile din 24 februarie la Strășeni?
2696 voturi · 2696 răspunsuri