Acasă, Știri locale, Toate știrile

130 milioane de lei – buget dublu pentru reparația drumurilor în raionul Strășeni (VIDEO)

În acest an, pentru reparația drumurilor din localitățile din raionul Strășeni Guvernul a alocat 130 de milioane de lei. Această sumă este de două ori mai mare comparativ cu finanțările oferite în 2018, anunțul a fost făcut de premierul Pavel Filip în timpul unei vizite în satul Zubrești.

Pavel Filip, care este și deputat ales pe circumscripția Strășeni, a insistat ca locuitorii din sate să participe la selectarea porțiunilor de drum ce urmează a fi reparate.

Lucrările  de reparație vor fi efectuate în cadrul programului guvernamental “Drumuri Bune 2” cu un buget de aproape 3 miliarde de lei.

Inaugurarea unui drum renovat, la Zubrești

Pentru locuitorii din 𝗭𝘂𝗯𝗿𝗲𝘀̦𝘁𝗶 drumul spre biserică este mai liniștit acum, pentru că anul trecut a fost reparat în cadrul programului #drumuribune cu 𝟳𝟲𝟬 𝗺𝗶𝗶 𝗱𝗲 𝗹𝗲𝗶. Anul acesta doar pentru Zubrești am alocat aproape 2 milioane de lei pentru reparația drumurilor. În total, în raionul Strășeni, avem de 2 ori mai mult de muncă decât în 2018, pentru că am alocat de 2 ori mai mulți bani pentru drumuri: 𝟭𝟯𝟬 𝗺𝗶𝗹𝗶𝗼𝗮𝗻𝗲 𝗱𝗲 𝗹𝗲𝗶. Așa că mă aștept ca anul acesta să ne bucurăm de două ori mai mult decât anul trecut 😀

Опубликовано Pavel Filip pentru Strășeni Четверг, 18 апреля 2019 г.

Cine credeți că va câștiga alegerile din 24 februarie la Strășeni?
2696 voturi · 2696 răspunsuri